Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SurStudioPluginTranslatorRevolutionLiteJSON has a deprecated constructor in /customers/e/0/2/oldbrokers.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-translator-revolution/classes/common.class.php on line 1559 Obj.nr. BE-410 Trafikbutik – nu möjlig att arrendera! – Old Brokers

Obj.nr. BE-410 Trafikbutik – nu möjlig att arrendera!

  • be-410-start
  • be-410-02
  • be-410-03
  • be-410-04
  • be-410-05
  • be-410-06

Till Salu 2,395,000SEK - Bensinstation

Nu utbjudes Trollsländan i Rävemåla till försäljning alternativt finns möjligheten att arrendera verksamheten. Tag chansen att driva en trafikbutik med stora utvecklingsmöjligheter. Läget är perfekt precis där riksväg 120 och 122 korsar varandra. Rävemåla ligger i närheten av glasriket och mitt i hästriket så på sommaren är det stor genomströmning av turister som stannar och tankar, köper en godisbit eller äter en bit mat på Trollsländan.

Idag bedriver man servering, servicebutik och bensinförsäljning men för den driftige finns det stora möjligheter att utöka verksamheten. Butiken har tidigare varit spelombud för Svenska Spel och är idag postombud för Postnord. Det finns en stor möjlighet att återigen bli spelbutik eller att utöka sortimentet av biltillbehör såsom spolarvätska, torkarblad och liknande.

Nuvarande ägare har genomfört en framgångsrik satsning på serveringen som gett många nya kunder i serveringen.

I fastigheten som ingår i priset så finns det också en tvätthall med oljeavskiljare och två verkstadsplatser. Verksamheten är alltså perfekt för att starta bilverkstad, rekonditionering eller liknande. Bensinförsäljningen arrenderas ut till dinX med ett fördelaktigt avtal som gör att dinX står för alla kostnader förenade med bensintankarna.

Verksamheten bedrivs idag i aktiebolagsform varför det finns möjlighet att överta verksamheten genom övertagande av befintliga lån. Lånet är upptaget i den lokala sparbanken som är mycket välvilligt inställd till att verksamheten skall leva vidare på orten. Vid en sådan affär blir köpeskillingen givetvis lägre. Ring gärna för vidare diskussioner angående en sådan affär.

FAKTA

Objektnummer: BE-410

Bransch: Bensin

Namn: Trollsländan/

Ort: Rävemåla

Adress: Karlskronavägen 2, Rävemåla

Oms: 2 900 000 kr (ring för info.)

Hyra: egen fastighet

Pris: 2 395 000 kr (alt. 300 000 kr samt övertagande av lån)

Ansvarig mäklare:

Martin Adamson

070-250 68 96

martin@oldbrokers.se

Liknande rörelser