Obj.nr. HO-210 Bed & Breakfast i naturskön omgivning

  • ho-210-01
  • ho-210-02
  • ho-210-03
  • ho-210-04
  • ho-210-05

Till Salu 1,750,000SEK - Hotell

Bed & breakfast med stora möjligheter!

Nu finns chansen att förverkliga drömmen om ett B&B i Småland. Verksamheten är belägen i Blomstermåla i Småland och bedrivs idag som Alstergården B&B. Idag finns det fem stycken rum i huset med totalt åtta bäddar. Tre av rummen har eget badrum och dusch och de två enkelrummen delar på en toalett och dusch.

Blomstermåla som ort blomstrar av liv då det finns många industrier i samhället. Dessa har ständigt tillresta arbetare och gäster varför rummen är fullbelagda under veckorna och är så mer eller mindre två år framåt. Däremot finns det stora möjligheter för olika former av arrangemang på helgerna och på sommaren.

Idag arrangerar ägarna afterwork en gång i månaden vilka alltid är fullbokade, men man skulle också kunna tänka sig andra typer av event på helgerna såsom yoga-helger eller skrivarkurser. I närheten ligger den vackra Emådalen med dess fina fiskevatten och natursköna miljö. Här kan man enkelt bjuda in till fiskeweekend där man fiskar på dagarna och tillagar fångsten i restaurangköket på kvällarna.

Huset, som ingår i köpet, innehåller förutom B&B en större matsal och restaurangkök samt en lounge för gästerna. Det finns också en lägenhet som ägarna bor i idag. Lägenheten är lagom stor för ett par. Fastigheten är besiktigad av en oberoende besiktningsman och visar inga stora brister i fastigheten. Fuktmätningar är gjorda i alla delar av huset vilka visar på normala värden överallt.

För den som är matlagningsintresserad så finns det stora möjligheter till cateringuppdrag. Industrierna i Blomstermåla arrangerar ibland personalaktiviteter med förtäring i form av grillkväll eller kallskuret till exempel. Eller varför inte arrangera matlagningshelger för gäster.

Ägarna säljer verksamheten på grund av att de skall gå i pension.

Visning sker endast via mäklare, och ingen kontakt med säljare sker utan mäklaren.
Ring för mer info.

F A K T A
Objekt nr: HO-210
Bransch: Bed & breakfast
Namn: Alstergården
Ort: Blomstermåla
Adress: Ring för info.
Oms: 1 000 000 kr
Yta: c:a 600 kvadratmeter plus källare
Sittplatser: 60 inne och 20 ute
Hyra: Egen fastighet
Pris: 1 750 000 kronor

Ansvarig mäklare:
Martin Adamson
0702-50 68 96
martin@oldbrokers.se

Liknande rörelser