Obj. nr. KI-713 Nyrenoverad spelbutik/DHL-ombud

  • spelfram
  • spel6
  • spel5
  • spel3
  • spel2
  • spel1

Till Salu 995,000SEK - Kiosk/Spelbutik

Nu finns chansen att förvärva en nyrenoverad och lönsam spelbutik/DHL-Schenker-ombud på bästa läge i Emmaboda! Nu till ett ännu bättre pris! Lokalen är uppdelad i flera rum varför man kan ha olika inriktning i samma lokaler. Nyligen har man genomgått en ytskiktsrenovering varför butiken är mycket fräsch. Längst in i lokalen finns en större mejerikyl så för den som vill satsa på mer livsmedel så finns goda möjligheter till det.

Efter att ha drivit Emmaboda Spelcentrum i över tio år är det nu dags för ägaren att lämna över verksamheten till någon som vill driva och utveckla verksamheten ytterligare. Nu finns alltså chansen för den som vill satsa att ta över en lönsam och framgångsrik verksamhet. Dessutom finns det stora möjligheter att utveckla verksamheten.

Idag bedriver man spelbutik, närbutik, korv och glassförsäljning samt DVD-uthyrning. Man är även ombud för Schenker/DHL och för Kalmar Länstrafik vilket drar mycket folk till butiken. Läget är prefekt i det gamla järnvägshotellet i Emmaboda. Det ligger mitt i centrum precis intill resecentrum där det ständigt passerar en massa människor.

Att komplettera verksamheten med mer café- eller fastfoodutbud skulle också vara en framgångsrik väg. Hyresvärden är mycket tillmötesgående att diskutera förändringar i verksamheten.

All kontakt sker med mäklaren.

FAKTA

Objektnummer: KI-713

Bransch: Spelbutik

Namn: Emmaboda Spelcentrum

Ort: Emmaboda

Adress: Järnvägsgatan 29

Oms: 3 200 000 kr/år

Hyra: 150 000 kr/år exkl. moms

Pris: 995 000 kr (alla bud beaktas)

Ansvarig mäklare:

Martin Adamson

070-250 68 96

martin@oldbrokers.se

Liknande rörelser