Obj.nr. LI-813 Ekologisk livsmedelsbutik

  • li-813-sald
  • ob-ekoratt-02
  • ob-ekoratt-03
  • ob-ekoratt-04
  • ob-ekoratt-05

Såld Ring för info! - Livsmedel

Oldbrokers presenterar en ekologisk livsmedelsbutik i Majorna, Göteborg som även har internetförsäljning till hela Sverige.

Butikens öppettider är korta och kan utvecklas eller drivas av en person samtidigt som webbsidan är enkel/säker att använda. Butiken har unika produkter med bland annat ett eget varumärke, egna produkter samt rättigheter för ett känt varumärke i Holland som återförsäljare för hela Sverige.

Verksamheten erbjuder sina som kunder 100% ekologiskt certifierade produkter. Målet är att kund ska känna sig trygg i att det säljes är kontrollerat i alla led.
Butiken är certifierade via KIWA. Deras vision är att mat inte ska innehålla tillsatser, kemikalier eller raffinerade ingredienser.

Ekologiska verksamheten grundades 2012 av två vänner, där en utav har en bakgrund som projektledare inom livsmedelsindustrin och den andra som kock, bagare och anställd inom hotellbranschen.

Ett ungt företag med grundare som har ett passionerat intresse för mat, hälsa och miljö!

Man har aldrig tummat på kvalitén när gäller att tillhandahålla produkter som är 100 % ekologiskt certifierade och kontrollerade i alla led.

Visionen är att mat alltid ska vara hållbart producerad, fria från kemikalier, utan onaturliga tillsatser och självklart fritt från genmodifierade organismer (GMO)

Mycket mer information om objektet finns att tillgå via ett enkelt telefonsamtal eller mail.

Respektera detta
Visning sker endast via mäklare, och ingen kontakt med säljare sker utan mäklaren.
Ring för mer info.

F A K T A
Objekt nr: LI-813
Bransch: Livsmedel
Namn: Ekorätt
Ort: Göteborg
Adress: Allmänna vägen 22, 414 60 Göteborg
Oms: 4.9 miljoner
Yta: Ring för info.
Hyra: 16 700:-
Öppettider: Mån-Fre 10.00 -18.30 Lör 10-15 Sön stängt

Ansvarig förmedlare
Caglar Önal
0708-221179
caglar@oldbrokers.se

Liknande rörelser