Obj.nr. RE-331 M/S Donalda Charter o restaurangbåt

  • Donalda-01
  • Donalda-05
  • Donalda-03
  • Donalda-04
  • Donalda-02

Till Salu 5,500,000SEK - Restaurang

M/S Donalda byggdes 1926 som fiskeskuta på Ringens varv i Marstrand. Men mycket har hänt sedan den tiden! Dags att börja en fantastisk resa!

Sedan 1987 ligger hon i Grebbestad och fungerar som turbåt för guidningar, dagsutflykter mm! Allt detta gör man i den oslagbara skärgården. Listan kan göras lång med badturer under sommarhalvåret, fisketurer, sälsafari, och krogsafari. Hon fungerar även som charter och event båt för evenemang av olika slag såsom bröllopsförrättningar, kickoffer, avtackningar, dykcharter, fågelskådning, ubåtsspaning för att nämna några! Båten är godkänd för 100 passagerare ovan däck!

Som grädde på moset finns det inhyst en restaurangverksamhet under däck med sittplats för 28 pers i en ypperligt ombonad salong där allt är handbyggt med enorm kärlek och som andas kulturvärde och gedigen historia.

Köket byggdes på plats 2010 och är helt i rostfritt där varje kvadratcentimeter utnyttjats på ett smart sätt och är givetvis fullt ut godkänt av alla myndigheter. Eget elverk ombord gör att restaurangen kan vara i full drift även ute till sjöss.

Samtliga tillhörande tillstånd och certifikat gällande sjöfart med passagerartrafik och restaurangverksamhet uppdateras kontinuerligt enligt gällande lagar och förordningar, dels via egenkontroll och dels via myndighetskontroll och samtliga protokoll finns tillgängliga.

Det är alltså inte bara en verksamhet som är till salu utan även ett fantastiskt fartyg! Detta objekt vänder sig till er som vill ha en fantastisk tillvaro med underbar miljö och frihet! Den som vill släppa det inrutade livet och satsa på en friare tillvaro. Man behöver en viss grundkunskap om båtar och livet på en båt. Nuvarande ägare kommer att hjälpa till vid ett övertag, för att göra detta till en smidig affär! Idag drivs rörelsen av ägarparet utan andra anställda.

Mycket mer information om objektet finns att tillgå via ett enkelt telefonsamtal eller på hemsidan

www.donalda.se  Där finns mycket information och bra bilder

Restaurangen innehar alla tillstånd inklusive alkoholtillstånd.
Köket är godkänt av berörda myndigheter, rörelsen har inga anmärkningar

Respektera detta
Visning sker endast via mäklare, och ingen kontakt med säljare sker utan mäklaren.
Ring för mer info.

FA K T A
Objekt nr:RE-331
Bransch: Charter, tur o restaurang båt
Namn: M/S Donalda
Ort: Grebbestad
Adress: Visning sker via mäklaren
Oms: Bra
Sittplatser: 100 på däck Restaurangen 28 inne
Hamnavgift Donalda: 1653:-/ månad  19 836:-/ÅR. moms (Bråkdel % av oms.)
Personalkost: Ring för info
Varukostnad: För restaurangen ca 35%
Vinst efter ägarlöner: JA

Pris: 5 500 tkr. (Alla bud beaktas)

Ansvarig mäklare:
Peter Brodén
0733-523 099
sydkontoret@oldbrokers.se

Liknande rörelser