Obj.nr. RE-334 Restaurang med hotelldel

  • 334

Såld Ring för info! - Sålda objekt, Sålda objekt 2017

Restaurang med hotelldel med god beläggning

Nu försäljes en lunch och cateringrestaurang med hotelldel i Kronobergs län. Verksamheten bedrivs idag i egen fastighet och serverar cirka 100 luncher per dag samt utkörning av cirka 70 luncher. I tillägg finns en festsal med stor tillhörande trädgård för cirka 100 personer där man arrangerar bröllop och andra evenemang. Dessutom finns ett separat konferensrum för 20 personer. Verksamheten är ensam på orten.

Hotelldelen innefattar idag sex stycken dubbelrum med dusch och toalett i korridoren. Det ingår även ett sällskapsrum med eget kök för de boende. Rummen är nyrenoverade och mycket fräscha. Det finns dessutom tre rum ytterligare som med enkla medel kan göras om till hotellrum, men som idag används till andra ändamål. Beläggningen på rummen är mycket hög.

Idag serveras buffélunch med två rätter per dag samt veckans soppa. Vidare arrangerar man bröllop, begravningsluncher och andra evenemang samt catering. Restaurangen har fullständiga rättigheter inklusive servering i trädgården, vilket är ovanligt.

Verksamheten bedrivs i egen fastighet som ingår i förvärvet. Fastigheten är i gott skick och hotelldelen är som sagt nyrenoverad. Restaurangköket håller god standard med separat renseri samt kyl- och frysrum. Fastigheten innehåller även en stor lägenhet för ägaren att bo i. Denna lägenhet är inte bebodd idag varför renoveringsbehov föreligger.

Verksamheten försäljes i sin helhet inklusive fastighet med inventarier.

Alla förfrågningar och/eller kontakt sker via mäklaren

F A K T A
Obj. nr: RE-334
Bransch: restaurang med hotell
Namn: ring för info
Ort: ring för info
Adress: ring för info
Oms: 4,3 miljoner (2016)
Yta: ring för info
Hyra: egen fastighet

Ansvarig mäklare:
Martin Adamson
070-250 68 96
036-777 78 36
martin@oldbrokers.se

Liknande rörelser