Old Brokers AB söker dig som har ambitionen att utvecklas till Företagsmäklare under vår flagga. Har du varit sugen på att testa något nytt och spännande i din karriär, men aldrig riktigt tagit steget? Stämmer detta in på dig – ta chansen nu och börja med att söka rollen som assisterande företagsmäklare.

Om dig
Du ska ha ambition att utvecklas och värdesätter spännande utmaningar. Du ska ständigt hålla kontakt med våra uppdragsgivare och kundkontakter samt vara flexibel i din roll som assisterande företagsmäklare.

Det är en bonus, men inget krav, om du har erfarenhet från olika branscher då kunskapen är ett lyft för det man förmedlar. Det kan även vara erfarenhet från en bransch som man har varit i och där kunskapen är i beaktande. Ekonomisk bakgrund i företagsekonomi samt bil och körkort är ett krav.

Om oss
Vi förmedlar företag och dess överlåtelser inom hela Sverige. Vi verkar i branscher som hotell, industri, restaurang, trafikbutiker, caféer, samt övriga allmännyttiga butiker. Företaget startade årsskiftet 2016 och utökar stadigt. I Sverige finns vi på 7 orter, med 7 verksamma mäklare och vårt huvudkontor i Örebro. Styrelsen besitter gedigna erfarenheter och samlad kompetens inom området därav namnet på bolaget – Old Brokers. Vår affärsverksamhet gör att vi har kunder i de flesta olika branscher som ofta leder till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer inom branschen väldigt fort.

Vad kan vi göra för dig?
Om det finns intresse för dig att utvecklas till företagsmäklare så står vi för den grundläggande utbildningen för att komma i gång med introduktionskurs. Ni kommer att få ett eget geografiskt område i ert län. Ersättningen är provisionsbaserad med bra lönsamhet.

Om ansökan
Omgående tillträde som assisterande företagsmäklare. Ansökan ligger ute fram till att vi har hittat den rätta mäklaren för respektive Ort/Län vi söker på.

Vi förbehåller oss rätten att kvalitetssäkra och få en rättvis bedömning som möjligt av er. Old Brokers styrelse går igenom samtliga inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Personligt brev samt CV skall bifogas.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad och därmed få möjlighet att komma till Old Brokers AB och träffa ansvariga rekryterare för en personlig intervju.

Kontakta oss gärna Om du har frågor, annars är du välkommen med din ansökan genom att skicka till oss via e-post på  cv@oldbrokers.se