Obj. nr. BO-924 Kahl´s The & Kaffehandel i Kalmar

  • kahls-sa%cc%8ald
  • kahls2
  • kahsl2
Obj. nr. BO-924 Kahl´s The & Kaffehandel i Kalmar
15421 Southwest 39th Terrace, Miami, FL 33185, USA
Såld Ring för info! - Sålda objekt 2016

Älskar du kaffe och längtar du efter ett eget företag – då finns chansen just nu! Kahl´s The & Kaffehandel i Kalmar är till salu och du får chansen att driva ditt eget företag med ett starkt koncept i ryggen. Är du sugen på att ”bli din egen” så är detta ett perfekt tillfälle att bli det samtidigt som du har stöttning ifrån Kahl´s centralt.

Verksamheten ligger perfekt placerat i huvudentréen till Baronens köpcenter i Kalmar. Baronens köpcenter är beläget i centrala Kalmar alldeles intill kajkanten i gästhamnen, och det ligger precis i anslutning till Linnéuniversitetets nya lokaler i Kalmar så pulsen i köpcentret är mycket hög!

Kahl´s The & Kaffehandel i Kalmar erbjuder både kaffe, the, choklad och presenter samtidigt som det finns en kafédel för de fikasugna. Borden är belägna både inne i butiken och utanför i köpcentret.

Du kommer som ägare av Kahl´s The & Kaffehandel i Kalmar ingå i franchisekedjan Kahl´s The & Kaffehandel som har ett trettiotal butiker/caféer över hela landet. På det sättet får du tillgång till en stark partner och många kollegor samtidigt som du driver ditt eget företag.

All kontakt sker med mäklaren!

F A K T A
Obj nr: BO-923
Bransch: café/butik
Namn: Kahl´s The & Kaffehandel i Kalmar
Ort: Kalmar
Adress: Baronens köpcentrum, Skeppsbrogatan 12
Oms: 2 500 000 kr
Yta: 20 kvm (+ personalutrymmen)
Hyra: 17 000 kr/mån + moms

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Martin Adamson

Liknande rörelser